CCVOR

Carles Fernández, nou gerent del Consell Comarcal

Ha comptat amb els vots a favor dels partit de govern de l'ens, el rebuig d'ERC i la CUP i l'abstenció de Ciutadans

per Redacció, 16 de juny de 2021 a les 09:36 |
Carles Fernández, nou gerent del CCVor | CCVor
El ple del Consell Comarcal del Vallès Oriental, celebrat aquest dimarts a la tarda, ha aprovat el nomenament de Carles Fernández com a gerent. Ha comptat amb els vots a favor del govern de l'ens (Partit dels Socialistes-CP, Junts i En Comú Guanyem), el rebuig dels grups d'Esquerra Republicana de Catalunya-AM i CUP Vallès Oriental-AM; i l'abstenció de Ciutadans.

En un comunicat, el consell ha defensat que el procés s'ha desenvolupat d'acord amb el Reglament Orgànic Comarcal i que es tracta del segon procés, després que el primer quedés desert: "El Reglament estableix la Gerència com a òrgan necessari de l'estructura institucional del Consell Comarcal, com el nivell organitzatiu que fa viable l'alineament entre política i gestió en l'àmbit de les seves competències. Així mateix estableix que la persona titular de la Gerència comarcal tindrà la consideració de personal directiu professional".


En el mateix ple s'ha aprovat el cessament d'Antoni Cornellas, que ha ocupat el càrrec de forma provisional des de finals de gener, mentre es desenvolupava el procés de selecció. 

Experiència en el món local


Carles Fernández és llicenciat en Ciències Químiques i postgrau en Comunicació i Lideratge Polític. En l'àmbit professional, es dedicava a la consultoria en Qualitat i seguretat alimentària i implantació de parafarmàcies.

Va ser alcalde de la Roca del Vallès entre 2017 i 2019. Abans havia estat regidor i, anteriorment, cap d'àrea de Serveis Personals, cap de l'Oficina de projectes i cap del Gabinet d'Alcaldia.


Fernández va ser conseller de Turisme del Consell Comarcal el primer any d'aquesta legislatura, fins que va renunciar-hi. El nou gerent va exercir de Director tècnic del Consorci de Turisme del Vallès Oriental des de 2003 fins el 2012, quan es va dissoldre el Consorci i les seves funcions les va assumir el Consell Comarcal.

 

Participació