Aquest dijous al matí representants de l'Associació Veïns de Breda aniran a l'Ajuntament per lliurar les 1.100 signatures que han aconseguit en l'impuls de la campanya començada fa unes setmanes per aconseguir que s'eliminin les barreres arquitectòniques de carrers i voreres del municipi i, daquesta manerra pressionar perquè es compleixi la Llei de Mobilitat.

Aquesta nova fase de la campanya arriba el mateix dia que des de Veïns de Breda s'ha programat una jornada amb el títol Millorant la mobilitat a Breda i se celebrarà a les set de la tarda al Pati de l'Abadia.. Com a ponent s'ha previst la intervenció d’Ivan Balmanya, tècnic de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona,  Xavier Rodà, tècnic de l’Ajuntament de Breda, Vicenç Moya, extreballador de l'Ajuntament de Breda i Santi Prat, arquitecte.

Tal com va explicar a Nació Baix Montseny dies enrere, Joanjo Morales, un dels impulsors de la campanya, un dels objectius de la campanya és que tots els partits amb representació municipal aprovin una moció conjunta que afavoreixi l'eliminació de les barreres arquitectòniques.