càncer infantil

La campanya #PelsValents ja ha recaptat 500.000 euros per a la lluita contra el càncer infantil

La campanya es va iniciar el 2017 a petició de l'Hospital Sant Joan de Déu amb l'objectiu de construir el Pediatric Cancer Center

per Redacció, 14 de juny de 2021 a les 16:27 |
500.000 euros de la campanya #PelsValents | Aj Caldes Malavella
La campanya de venda d'escuts solidaris amb l'etiqueta #PelsValents a benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu ja ha arribat al 500.000 euros. Per celebrar la fita, els impulsors de la iniciativa, els caps de la Policia local de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric, juntament amb els alcaldes dels respectius municipis i representants de la Policia de la Generalitat i de l'Hospital Sant Joan de Déu, es van reunir dissabte al Balneari Vichy Catalán de Caldes de Malavella. L'acte va servir per homenatjar 38 policies amb el distintiu La Creu d'Honor #PelsValents i 12 civils amb una placa.

La campanya es va iniciar el 2017 a petició de l'Hospital Sant Joan de Déu amb l'objectiu de construir el Pediatric Cancer Center, la unitat de tractament del càncer infantil més gran d'Europa. Des dels seus inicis, la campanya ha anat estenent el seu àmbit d'actuació a altres comunitats autònomes i diversificant els seus productes, que ara inclouen, a més dels escuts, mascaretes o rellotges.

L'acte va comptar amb la presència  de la subdirectora de la Policia de la Generalitat, Begoña Curto; La responsable de l'Hospital Sant Joan de Déu, Diana Nin, l'alcalde i la regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Celoni, Raül Garcia i Àngels Bordetas, i l'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu.

 

Participació