La Cambra del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Sant Celoni reactiven el Punt de Servei del Baix Montseny

Ho faran amb una jornada divulgativa per ajudar a les empreses a exportar

Magalí Miracle, Raül Garcia i Jaume Aragall durant la signatura del nou conveni a Sant Celoni
Magalí Miracle, Raül Garcia i Jaume Aragall durant la signatura del nou conveni a Sant Celoni | Cambra de Comerç / arxiu
Redacció
14 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:43h
La Cambra del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Sant Celoni presentaran el proper divendres, 18 de juny, el nou Espai Empresa del Baix Mointseny i la reactivació de Punt de Servei del Baix Montseny de la Cambra. La presentació anirà a càrrec de la regidora de Promoció Econòmic, Magalí Miracle, i del president de la Cambra del Vallès Oriental, Jaume Aragall.  

En el marc de la presentació també s'organitzarà una jornada divulgativa gratuïta per reflexionar sobre com una empresa pot prioritzar i seleccionar els mercats internacionals més adequats i amb més possibilitats de negoci. Els organitzadors de la jornada consideren que qualsevol empresa, amb independència de la seva dimensió, ha de decidir quins són els mercats internacionals on vol prioritzar l'actuació exterior. Per tant, cal establir indicadors i criteris per a desenvolupar l'activitat internacional de la manera més eficaç possible.  

La sessió anirà dirigida a empreses interessades en comerç exterior, i especialment les que s’inicien en l'activitat internacional, i porta per títol "Com prioritzar mercats internacionals per vendre a tot el món".  
Arxivat a