Zoraida Díaz escollida nova presidenta de la Secció Local d'Esquerra Republicana a Sant Celoni i la Batllòria

L'assamblea per a la renovació de l'executiva local ha nomenat Enric Castelló secretari d'Organització

per Redacció, 13 de juny de 2021 a les 21:57 |
Nova executiva d'ERC Sant Celoni i la Batllòria | ERC Sant Celoni i la Batllòria
La secció local d'Esquerra Republicana de Sant Celon i la Batllòria ha renovat l'executiva local, escollint a Zoraida Díaz com a nova Presidenta i a Enric Castelló com a secretari d'organització. Díaz, que substitueix a Pere Blanché, va ser portaveu del Col·lectiu Mares Baix Montseny. És actualment la responsable de la Secretaria de les Dones de la Federació Comarcal d'Esquerra al Vallès Oriental i va formar part de les llista electorals a les darreres eleccions municipals.

La nova presidenta ha manifestat que "treballarem per fer créixer el projecte republicà a Sant Celoni i la Batllòria, incorporant més gent i més diversa" i ha assenyalat que "tenim una base sòlida com demostren els resultats electorals a les darreres eleccions generals i catalanes, i el repte és traslladar-ho també a l'àmbit municipal".


En aquest sentit ha afegit que a l'Ajuntament seguiran governant amb fidelitat als veïns i veïnes del municipi, incidint en les polítiques que els situen al costat de la gent des de les àrees on tenen responsabilitats- També procurarant sumar el màxim d'esforços per liderar una proposta de futur que il·lusioni de nou a la ciutadania.

Ha conclòs que "Sant Celoni i la Batllòria no poden quedar al marge de les grans transformacions del país liderades pel republicanisme com la reconstrucció social, el feminisme, la transició ecològica i l'assoliment de la llibertat i l'amnistia".

 

 

Participació