VI edició de l'Speed Dating Professional de Llinars del Vallès

Una activitat que té per objectiu posar en contacte les empreses que busquen incorporar professionals amb les persones que busquen feina

Un dels tallers preparatoris de l'Speed Dating Professional
Un dels tallers preparatoris de l'Speed Dating Professional | Aj Llinars del Vallès
Redacció
11 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:00h

Aquest divendres, 11 de juny, tindrà lloc al Castell Nou una nova edició de l'Speed Dating Professional, una activitat que té per objectiu posar en contacte les empreses que busquen incorporar professionals amb les persones que busquen feina. En aquesta sisena edició, hi participaran 16 empreses diferents. 

Abans de la celebració de l'Speed Dating Professional, però, els candidats que s'hi presenten han participat dels tallers de processos de selecció per competències. El servei Local d'Ocupació de Llinars del Vallès torna a engegar una nova edició i la d'enmguany ja és la sisena.


L'Speed Dating Professional té el seu origen en un sistema de cites ràpides d'origen americà, que està donant molt bons resultats. Les 16 empreses que hi participen aquest 2021 són: Cafeto, Temporing, Nationale Nederlanden, Ecoglobal instal·lacions, Zealia Bio, Solarprofit, Dentaid, Hidrocolor, Fundació Gentis, Hohner Automation, Llar d'avis Torre Magret, Helpoint, Marlex, Intermas, Viver de Bell-lloc i Bimbo.