«Las Cervezas de Súmate», la campanya per explicar el país que vol l'entitat que presideix Manel Bueno

volen aconseguir interactuar el missatge de l'organització, que no deixa de ser que el de construir un país per a tots

Redacció
09 de juny del 2021
Actualitzat a les 16:16h
Després d'una temporada amb les relacions socials delimitades, i que no s'ha pogut interactuar amb normalitat, Súmate comença una nova etapa d'accions coincidint amb el nou període de reobertura de l'activitat social que s'està portat a terme a nivell de país.

És per això que la nova junta, presidida pel celoní Manel Bueno, volen tornar als seus orígens: a sortir a les places i barris dels pobles i ciutats, per a explicar a tothom qui tingui els mateixos orígens, el projecte de país que desitgen.

En un comunicat reiteren que Catalunya és un país de relacions socials, divers i plural, i encara que sembli un espot publicitari: "som terra de bars, de restaurants, de compartir mitjançant una bona gastronomia i una cervesa freda, les nostres inquietuds, a vegades personals, i altres vegades col·lectives". Tenint en compte qui són, d'on venen i com són, comencen el retrobament amb la campanya que han dissenyat i que anomenen "Las Cervezas de Súmate".

Amb aquesta campanya, volen aconseguir interactuar el missatge de l'organització, que no deixa de ser que el de construir un país per a tots. I per això, diuen, "t'ho volem informar en els llocs on tradicionalment al nostre país fem la majoria de les relacions socials: en els nostres bars i establiments de relació social". D'aquesta manera tenen el convenciment que, no solament tornen a ser com som, sinó que, a més, ajuden a aquells sectors que, durant la pandèmia, ni han estat el que eren, ni han pogut ser el centre de les nostres reunions.

La campanya de "Las Cervezas de Súmate" es tracta d'una campanya dinàmica, tant geogràficament com temporalment, perquè es desplaçarà pels diferents territoris de la geografia catalana durant tot l'estiu i tardor, temps en el qual ocuparan els carrers per gaudir. La campanya començarà divendres 18 de juny a Granollers i es continuarà fent periòdicament en altres territoris.

"Iniciem aquesta campanya amb molta il·lusió, perquè tornem als carrers, i tornem després d'un temps d'estar tancats i confinats a casa, és a dir, tornem als retrobaments socials i als retrobaments entre amics", ha expressat el president de Súmate, Manuel Bueno.

Qui estigui interessat en rebre la visita dels responsables de la campanya poden comunicar-ho al correu info@sumate.cat o al telèfon 693058316.

 

Logo de la campanya de Súmate Foto: Súmate



 
Arxivat a