reciclatge d'oli

La campanya «Recicla l'oli amb el reciclolidor de la Selva» arriba a Hostalric i Breda

L'exposició itinerant de l'aigua i l'oli ja ha començat la seva ruta

per Redacció , 9 de juny de 2021 a les 11:30 |
Hostalric ha començat la campanya comarcal, a la Selva, "Recicla l'oli amb el reciclador de la Selva". Les prestatges de l'oli de les botigues col·laboradores, que han acabat essent tots els establiments locals del municipis que venen aquest producte, ja estan plenes dels penjolls amb el lema de la campanya, i s'estan entregant els primers reciclolidors.

L'exposició itinerant de l'aigua i l'oli ja ha començat la seva ruta, aquest dimarts i continuarà circulant per nous espais municipals durant els pròxims dies. En breu s'espera que les comunitats de veïns, que també s'han afegit a la campanya, exposin el cartell informatiu a l'entrada del bloc per sensibilitzar els seus residents i evitar la problemàtica de l'oli, que s'accentua en els edificis on hi ha més concentració d'habitatges.

Des de la campanya es convida a les comunitats de veïns, que no hagin pogut contactar encara amb l'agent ambiental, que sol·licitin el seu cartell sensibilitzador a través del mail laselvarecicla@noraselva.cat

La campanya ahir també va començar a Viloví d'Onyar i avui dimecres, 9 de juny, la campanya de l'oli continua el seu pas cap a Breda i el dijous, 10 de juny cap a Sils. La setmana vinent arriba el torn de Caldes de Malavella i Riudellots de la Selva i, posteriorment, els pobles del Ter Brugent i la resta de poblacions on el Consell Comarcal gestiona la depuradora o la deixalleria.

 

Participació