El 4t Petit Festival de música i poesia de Vallgorguina arriba aquest cap de setmana

Els concerts «Mots de Monts» de JM Aparicio i Núria Alfaras i «L'àngel i la infermesa de les cançons», d'Ivette Nadal formen part de la programació

Redacció
09 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:41h
Mots de Monts el dissabte 12 de juny a Vallgorguina
Mots de Monts el dissabte 12 de juny a Vallgorguina | NBM / arxiu
Aquest cap de setmana del 12 i 13 de juny a Vallgorguina tindrà lloc el 4t Petit Festival de música i poesia. L'entrada, a tots els espectacles, és gratuïta però l'aforament és limitat per tal d'assegurar el compliment de les mesures sanitàries vigents. L'organitza l'Ajuntament de Vallgorguina i hi col·labora la Diputació de Barcelona. L'espectacle familiar On és la sargantana? amb la companyia La Cuca viu encetarà la programació a les 11 del matí del dia 12 de juny a la plaça Sant Andreu.

A les sis de la tarda d'aquest mateix dissabte tindrà lloc un dels plats forts del cartell d'activitats amb el concert Mots de Monts, a càrrec de JM Aparicio al saxo i Núria Alfaras al teclat i acordió i dos rapsodes. És un espectacle de petit format, on poesia i música es donen la mà per, d'una manera teatralitzada, presentar un recull de poemes d'autors que han tingut i tenen una relació especial amb les muntanyes del Montseny i del Montnegre. Un espectacle per a tots els públics.

La primera jornada del 4t Petit Festival música i poesia de Vallgorguina el tancarà el micro obert, a dos quarts de vuit del vespre, per adults i infants amb la participació de l'Escola de música Microsons i dels alumnes de sisè de l'escola Vallgorguina.

La programació tindrà continuitat el diumenge 13 de juny a les 11 del matí amb el concert L'àngel i la infermesa de les cançons, a càrrec d'Ivette Nadal. La cantant i poeta de Granollers surt a la recerca d'identitats poètiques, filosòfiques i musicals. Ara, amb una identitat liberal i feminista de la mà dels poetes, estrena cançons de collita pròpia, alegres i madures.
Arxivat a