CCOO denuncia l'acomiadament de 10 treballadors d'Intermas Nets de Llinars

El sindicat acusa l'empresa d'atacar la plantilla aprofitant-se de la reforma laboral

naciogranollers.cat
03 de desembre del 2012
CCOO denuncia que Intermas Nets, empresa de transformats plàstics amb seu a Llinars del Vallès, "vol perjudicar el conjunt dels seus treballadors aprofitant-se de la reforma laboral". El sindicat assegura que l'empresa de transformats plàstics, que compta amb 300 treballadors, filials a diferents països europeus i més de 50 anys d'història, ha acomiadat a 10 treballadors sense negociar-ho amb el comitè d'empresa. De fet, CCOO denuncia que malgrat existir un termini de quinze dies per negociar el pla de viabilitat, la companyia l'ha començat a portar a terme, demostrant que "la voluntat per arribar a un acord és nul·la".

Adduint problemes econòmics, Intermas Nets ha presentat al comitè d'empresa un pla de viabilitat, que, entre d'altres coses, proposa una reducció salarial del 8% per a tots els treballadors, la no renovació de 5 contractes temporals i l'acomiadament de 10 treballadors de diferents àrees, que, segons denuncia CCOO, ja s'haurien portat a terme. Com a mesura de protesta, i per demanar la readmissió dels companys acomiadats, els treballadors d'Intermas es concentraran a les portes de l'empresa tots els dies a partir d’aquest dilluns 3 de desembre entre la una del migdia i les tres de la tarda.

El sindicat destaca que Intermas Nets és un referent a la comarca, ha estat considerada com a industria puntera del seu sector i actualment compta amb unes "perspectives immillorables", segons va afirmar el seu conseller delegat, José Torres, en unes manifestacions realitzades a la premsa fa sis mesos. Per això el comitè d'empresa no es creu que el pla de viabilitat sigui fruit dels problemes econòmics de la companyia.