Busquen un corral i parcel·les de bosc per a un ramat de cabres al Baix Montseny

Forma part del Pla de Prevenció d'Incendis de les urbanitzacions Can Vila i Can Ram de Sant Pere de Vilamajor

Ramat de cabres
Ramat de cabres | Ramat Vilamajor
Redacció
08 de juny del 2021
Actualitzat a les 16:05h
Dos joves, en Gabri i en Joan, han rebut el traspàs d'un ramat de cabres que fa més de deu anys quer pastura pels vorals de les urbanitzacions de Can Vila i Can Ram, a Sant pere de Vilamajor. El ramat forma part  del Pla de Prevenció d'Incendis d'aquesta zona. Expliquen que tenen moltes ganes de tirar endavant aquest relleu, contribuint a donar vida a la ramaderia extensiva i el pastoralisme.

Remarquen que és un sector que passa dificultats però que cal posar-lo en valor "perquè té molt a aportar quant a la gestió del territori i la biodiversitat, prevenció d'incendis, producció sostenible d'aliments de qualitat, patrimoni cultural i educació ambiental".

Actualment estan en un corral de lloguer però aviat l'hauran de deixar i és per això que fan una crida per trobar un altre espai per poder continuar que els pugui servir de corral o bé una parcel·la de bosc d'unes 20 o 30 hectàrees. La prioritat és que estigui ubicat per zones properes a Can Vila o Can Ram, ja sigui a Sant Pere o sant Antoni de Vilamajor, però també a llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera o Sant Esteve de Palautordera.

Responen al telèfon 635974049 o bé a través de l'Instagram i Facebook Ramat Vilamajor.