Joan Cañellas tanca la seva etapa al Mol-Pick Szeged guanyant la lliga hongaresa

El jugador de Santa Maria de Palautordera ha estat campió de lliga en quatre països diferents

Joan Cañellas en una jugada del partit en el que es va proclamar campió de la lliga hongaresa
Joan Cañellas en una jugada del partit en el que es va proclamar campió de la lliga hongaresa | FB Pick Szeged / Handball Family
Redacció
07 de juny del 2021
Actualitzat el 09 de juny a les 10:47h

El jugador d'handbol de Santa Maria de Palautordera, Joan Cañellas, s'ha proclamat aquest darrer cap de setmana campió de la lliga hongaresa amb el seu equip Pick Szeged. El campionat l'ha aconseguit contra el Veszprem a qui ha guanyat els dos partits de la final. A casa per tres gols de diferència (31-28) i a la pista del Veszprem per un gol (36-37).

Per a Cañellas, a més, aquest partit ha representat el seu comiat de l'equip hongarès que entrena l'espanyol Juan Carlos Pastor. El destí pel jugador palauenc probablement serà a Aústria on jugarà amb el Kadetten, on podria tenir el rol de jugador i ajudant d'entrenador. Tot això, després dels Jocs Olímpics de Tokio.

Amb la consecució de la lliga hongaresa Joan Cañellas té un palmarès impressionant havent guanyat el campionat  a quatre països diferents: Espanya (2 lligues Asobal), Macedònia (3 lligues), Alemanya (1 Bundeslliga) i ara Hongria.

La lliga del jugador palauenc ha suposat un revés per a un altre palauenc, David Davis, entrenador del Veszprem que no haver guanyat la lliga li ha suposat la destitució, tal com ha informat amb una piulada l'equip hongarès. Davis va arribar a l'equip Telekom Veszprém l'any 2018 i l'ha dirigit 137 partits (114 victòries, 3 empats i 20 derrotes). En aquest temps ha aconseguit a Hongria una lliga, una copa i una lliga SEHA. A més l'ha dirigit en una final Four a Colònia.