necrològica

Mor a Sant Celoni Lluís Ibern, guardonat Bosquerol de l'Any 2015

Tenia 96 anys i en el marc de la Setmana del Bosc 2015 va rebre un homenatge «perquè ha estat mestres del que coneixem avui del bosc», va dir Martí Boada

per Redacció, 7 de juny de 2021 a les 11:18 |
Josep Ibern, en el moment de rebre el guardó de Bosquerol de l'any 2015 | Jordi Purtí
Ha mort a Sant Celoni , el 5 de juny als 96 anys d'edat, Lluís Ibern, la primera persona que en el marc de la Setmana del Bosc va rebre, l'any 2015, el guardó de Bosquerol de l'Any que organitza el Cercle Econòmic i Social Baix Montseny, l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB i l'Ajuntament de Sant Celoni, amb la col·laboració de diverses entitats de la zona.

En aquest sentit, el naturalista i geògraf, Martí Boada, va dir que es tracta de fer un homenatge a la gent gran perquè han estat els grans mestres del que coneixem avui del bosc. Per Lluís Ibern, en declaracions a Nació Baix Montseny va expressar la seva sorpresa per la concessió del premi "la meva vida, sempre han estat els boscos, els camps i les vinyes i el temps em passa volant".
Una de les seves passions han estat les abelles, a les quals hi ha dedicat més de 80 anys de la seva vida, tal com ha recordat en una piulada Antoni Armengol.

 

Participació