1 de 10
reconeixement

El Consell Comarcal de la Selva distingirà el millor treball d'emprenedoria als instituts durant el curs 2020-2021

Entre els participants hi ha l'Institut d'Hostalric-Breda Vescomtat de Cabrera

iversos instituts de la comarca de la Selva han participat en treballs d'emprenedoria | Consell Comarcal de la Selva
per Redacció, 2 de juny de 2021 a les 09:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal de la Selva distingirà el millor treball d'emprenedoria als instituts de la Selva del curs 2020-2021 el proper dimarts, dia 8 de juny. El reconeixement pretén fer palès el talent jove que hi ha a la comarca i trobar el millor treball d'emprenedoria dels instituts i cicles formatius de la Selva. Al mateix temps, també vol destacar els valors que comparteixen tant els estudiants com els emprenedors, que són la innovació, la millora contínua, l'excel·lència, la recerca del coneixement, l'esforç i el sacrifici.

Les valoracions finals es faran a través de l'Instagram live el mateix dia 8 de juny, a les dotze del migdia. L'acte, que es farà des d'El Centre Eix de Negoci de la Selva, comptarà amb el conseller d'Empresa i Ocupació de l'ens comarcal i els tècnics del Servei d'Empresa.

En aquesta primera edició hi han participat l'institut de Santa Coloma de Farners, l'Escola Agrària i Forestal de Santa Coloma, l'institut Campalans d'Anglès, l'institut Rocagrossa de Lloret de Mar i l'institut d'Hostalric-Breda Vescomtat de Cabrera. Tots aquests centres han competit en una única categoria.

L’acte de reconeixement consistirà en un diploma acreditatiu a l'escola.

Participació