JUNTS

Tres dels quatre representants del Vallès Oriental al Consell Nacional de Junts són del Baix Montseny

Amb una participació del 43,59% els associats vallesans han dipositat la seva confiança en Albert Serrà, Eva Guàrdia, Dídac Santisteban i Sílvia Àlvarez

per Redacció, 31 de maig de 2021 a les 09:01 |
Els baixmontsenyencs Albert Serrà i Eva Guàrdia els més votats per representar el Vallès Oriental al Consell Nacional de Junts | NBM / arxiu
Junts per Catalunya ha designat, en votació telemática entre els seus associats celebrada des de divendres i fins a mitjanit de dissabte, els consellers i conselleres que integraran el primer Consell Nacional d'aquesta formació política.

Amb una participació del 43,59% sobre un total de 351 afilitats, el Vallès Oriental ha fet confiança a Albert Serrà, de Fogars de Montclús i actual responsable d'organització de l'executiva comarcal, que ha obtingut 120 vots (78,43%); Eva Guàrdia, de Sant Celoni, que no ostenta cap càrrec, amb 101 vots (66,01%); Dídac Santisteban, de Montmeló, coordinador de l'agrupació local i membre de l'executiva comarcal, amb 84 vots (54,90) i Sílvia Àlvarez, de Santa Maria de Palautordera, tampoc sense cap càrrec actualment, amb 65 vots (42,48%).

 
A la cita amb les urnes també s'hi van presentar Àlex Gil, de la Garriga i David Vives, de Martorelles.

 
Els associats van haver d'escollir tres noms, preservant la paritat: dos homes i una dona o dues dones i un home entre els candidats que han concorregut en aquestes primeres eleccions. El Vallès Oriental, per superar els 300 afilitats té dret a quatre llocs en el Consell Nacional.


D'acord amb les dades facilitades per Junts referents al resultat de les eleccions a consellersw nacionals de territori la candidatura d'Albert Serrà ha estat la més votada de tot Catalunya i la d'Eva Guàrdia la quarta.

 

Participació