El CH Palautordera femení es jugarà l'ascens a Divisió Plata a València el cap de setmana vinent

Les jugadores que entrena Marc Lurbe ja ha fet història guanyant amb autoritat la Lliga Catalana i vol seguir millorant elo palmarès de l'entitat palauenca

Equip femení del CH Palautordera amb el seu entrenador, Marc lurbe
Equip femení del CH Palautordera amb el seu entrenador, Marc lurbe | CH Palautordera
Redacció
29 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:06h
L'equip sènior femení del Club Handbol Palautordera és a un pas de fer història i els propers dies 4, 5 i 6 de juny es jugarà l'ascens a Divisió Plata, després d'una temporada excepcional que li ha suposat guanyar el títol de Lliga Catalana dues jornades abans d'acabar. I la gesta l'hauran de buscar lluny del pavelló Josep Llavina i Esteve, concretament al pavelló Marni de València ja que, "la Federació Espanyola no ens ha atorgat poder ser la seu del nostre grup", s'ha comunicat des de la junta del Club Handbol Palautordera.

Per aconseguir l'ascens de categoria les jugadores que entrena Marc Lurbe hauran de quedar primeres del seu grup que està format pels equips Easygas Berango Urdiliz, H. C. Puig d'En Valls i Levante UD BM Marni, a més del Palau.

Les palauenques s'estrenaran contra el Easygas Berango Urdiliz, el divendres 4 de juny a les 17:30h; el dissabte 5 de juny a les 20:00h jugaran contra l'H. C. Puig d'En Valls i el diumenge 6 de juny a les 13:00h les seves contricants seran les del Levante UD BM Marni.