1 de 10
incivisme

Dues persones veïnes de Salt responsables d'un abocament incívic a Sant Celoni

L'abocament de voluminosos es va fer sota un dels ponts de l'AP-7

Abocament de voluminosos a Sant Celoni prop de les Llobateres | Aj Sant Celoni
per Redacció, 28 de maig de 2021 a les 12:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Celoni a través dels seus canals d'informació ha comunicat que s'ha pogut identificar les persones responsables d'un nou abocament incívic a Sant Celoni aquests darrers dies. Es tracta de dues persones residents a Salt (Gironès) que van abocar voluminosos sota un dels ponts de l'AP7, prop de les Llobateres. La denúncia de l'abocament es va conèixer gràcies al missatge que va fer un ciutadà a través de les xarxes socials.

La Policia local ha obert un expedient per procedir a la sanció corresponent. Com sempre en aquests casos, el consistori demana a la ciutadania que, en cas de detectar alguna conducta incívica, ho comuniqui tot seguit a la policia local trucant al 93  864 12 17 (o al 092, si truqueu des de Sant Celoni).


Aquest és el sisè abocament incívic que en els dos darrers mesos s'ha detectat a Sant Celoni i que s'ha obert expedient sancionador.Participació