càncer infantil

Sant Esteve de Palautordera acull un concert benèfic de Santi Agraz contra el càncer infantil

Tota la recaptació es destinarà a la Unitat d'Oncologia Infantil de la Vall d'Hebron

per Redacció, 25 de maig de 2021 a les 09:20 |
Santi Agraz en un moment del concert benèfic a Sant Esteve de Palautordera | Ricard Ametller Saula
Més de dues-centes persones van assistir al concert benèfic que el músic de Sant Celoni, Santi Agraz, va fer al Teatre Pare Casals de Sant Esteve de Palautordera, dissabte passat 22 de maig, i que va recaptar més de 1.500 euros. Tots els beneficis es destinen a la Unitat d'Oncologia Infantil de l'Hospital de la Vall d'Hebron. Encara hi ha la possibilitat de fer donacions com a fila 0.

L'actuació va ser en format duet de Santi Al Natural, format per Santi Agraz i Quim Pujol Carbonell, i la col·laboració de David Hoyo i Suli Campos, en format acústic, interpretant des de balades d'Elvis a cançons d'Armando Manzanero, "una mica de tot i una mica de res", ha explicat Santi Agraz que ha afegit que va ser divertit i emotiu a la vegada. Aquesta no és el primer cop que el músic baixmontsenyenc fa un concert benèfic i ja està pensant en poder-ne fer algun altre.

Santi Agraz agraeix tothom que ha col·laborat de manera desinteressada en fer possible la celebració del concert com l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, els tècnics de so i llums, la pallassa Teresa Carretero, el periodista Eloi Vila i el fotògraf Ricard Ametller. 

Participació