solidaritat

Els alumnes de 6è de l'Escola Montseny de Breda engeguen la campanya «Bicicletes per poder estudiar»

Una acció solidària en col·laboració amb l'ONG Ndimbalante

per Redacció, 21 de maig de 2021 a les 11:27 |

Els alumnes de sisè de l'Escola Montseny han començat la campanya solidària "Bicicletes per poder estudiar". En col·laboració amb l’ONG Ndimbalante fan una recollida de bicicletes per enviar a la localitat de Njoben, a Gàmbia, per a que els alumnes es puguin desplaçar fins l’escola.

Tothom qui vulgui pot participar a la campanya donant bicicletes de mida mitjana o gran portant-la a l'escola. Els responsables de la campanya poden fer petites reparacions si és necessari. Per a més informació es pot contactar al número de telèfon 972 870 823 o al correu electrònic dani.helbig@escolamontsenybreda.cat. El termini de donació de bicicletes romandrà obert fins el 31 de maig. 

Cartell de la campanya solidària Foto: Escola MontsenyEn el marc de la campanya aquest dissabte 22 l'Escola Montseny organitza l'escape room solidari "El temple maleït". L’activitat es pot fer en grups de fins a 6 persones. El cost és de 20 euros per grup. S'ha de fer inscripció prèvia al següent enllaç: Inscripció a l'Escarpe Room "El temple maleït".

 

 

Participació