robòtica

L'equip Legolàctics, una iniciativa familiar de Llinars del Vallès, guanya la 9a FIRST Lego League de la UVic

També seran en aquesta final els Vilabots, un equip de robòtica en família de Sant Pere de Vilamajor

per Redacció, 20 de maig de 2021 a les 10:05 |
Jordi Sánchez, Nora Van Aneder i Roger Villaret són Legolàctics, equip guanyador de la First Lego League Challenge | Legolàctics
L'equip Legolàctics, una iniciativa familiar de Llinars del Vallès, format per Jordi Sanchez, Nora Van Aneder i Roger Villaret ha guanyat la novena edició de la First Lego League Challenge, el torneig STEAM celebrat divendres i dissabte de la setmana passada a la Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic en format híbrid. Un total de 23 equips catalans van competir per una plaça a la gran final del torneig.

El segon classificat ha estat l'equip FEDAC Jr. Wolvineers de l'escola FEDAC Sant Narcís de Girona, guanyadora de l'edició anterior del torneig i que en aquesta ocasió també s'ha endut el premi Elausa al comportament del robot. Amb aquests resultats, ambdós equips han obtingut la classificació per a la gran final estatal, que tindrà lloc el 26 i 27 de juny a Santa Cruz de Tenerife. També seran en aquesta final els Vilabots, un equip de robòtica en família de Sant Pere de Vilamajor, que han obtingut el primer premi Goufone al projecte innovador.


El repte que tenien els estudiants en la novena edició de la competició que organitza i acull la UVic proposa de redefinir i revolucionar la forma de jugar, de fer esport i de moure’ns, sota el lema ‘RePlay”. D'aquesta manera, els equips havien d’investigar sobre les maneres que tenim de mantenir-nos actius i plantejar un projecte d’innovació que faci servir com a eina la robòtica.

 

 

Participació