Concentració de veïns i veïnes davant el CAP de Sant Antoni de Vilamajor per no perdre el servei de pediatria

Una cinquantena de veïns i veïnes protesten per la decisió unilateral del Departament de Salut de traslladar el servei a Llinars del Vallès

Protesta davant el CAP de Sant Antoni de Vilamajor per no poerdre el servei de pediatria
Protesta davant el CAP de Sant Antoni de Vilamajor per no poerdre el servei de pediatria | Aj Vilamajor
Redacció
17 de maig del 2021
Actualitzat a les 16:24h

Una cinquantena de veïns i veïnes de Sant Antoni de Vilamajor i de Sant Pere de Vilamajor van donar resposta a la iniciativa ciutadana organitzada per l'AMPA de l'Escola Joan Casas i amb l'assistència i suport dels consistoris afectats. La concentració de protesta es va convocar per no estar d'acord amb el tancament del servei de pediatria del CAP de Vilamajor, a Sant Antoni de Vilamajor.

L'objectiu de les persones concentrades és vehiculitzar diverses accions per recuperar el servei. La decisió unilateral i sense possibilitat de negociació presa pel Departament de Salut, consideren que suposa un perjudici amb dificultats per desplaçar-se fins al municipi de Llinars del Vallès i la pèrdua del servei al municipi. A la protesta també van ser-hi presents els alcaldes dels dos municipis, Raül Valentin de Sant Antoni de Vilamajor i Pamela Isús de Sant Pere de Vilamajor, acompanyats  de càrrecs electes dels diferents grups municipals dels dos ajuntaments.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s'han portat a terme diverses gestions i reunions per recuperar el servei, "però el Departament de Salut sembla que ja ho tenia clar. I per aquest motiu, donem tot el nostre suport i lluitem juntament amb la ciutadania per recuperar-lo", han publicat en els mitjans municipals.

Per la seva banda, l'alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor defensa l'enfortiment dels serveis que ja es disposen i evitar retallades i l'empobriment en els recursos. "Després de la pandèmia tenim clar que s'ha d'apostar de manera segura i a anys vista el tipus de sanitat que volem".