La UAB reconeix l'Ajuntament de Llinars del Vallès amb la puntuació màxima el segell Infoparticipa

L'altre ajuntament del Baix Montseny reconegut ha sigut el de Sant Antoni de Vilamajor amb una puntuació de 94,23%

Martí Pujol va recollir el Segell Infoparticipa 2021
Martí Pujol va recollir el Segell Infoparticipa 2021 | UAB
Redacció
14 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:36h
L'Ajuntament de Llinars ha estat reconegut amb el segell infoparticipa de qualitat i transparència de la comunicació pública local, amb un 100% (puntuació màxima) '’acompliment dels 52 indicadors que avalua el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB.

Per altra banda,
l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha aconseguit el reconeixement de transparència amb el 94,23% dels indicadors validats.

Dels ajuntaments del Baix Montseny només aproven amb un 50% per pelat Hostalric, Sant Celoni i Sant Hilari Sacalm. La resta la nota assolida està per sota del 42,31%.

La cerimònia d'entrega dels reconeixements es va celebrar el passat 10 de maig, enguany a l'Auditori de la Universitat Autònoma de Barcelona, per poder donar cabuda a les 135 administracions catalanes que han aconseguit el Segell Infoparticipa, i així respectar les mesures sanitàries pel que fa a l'aforament i a la distància social.

El projecte Infoparticipa va ser desenvolupat al 2012 pel LPCCP de la UAB, per avaluar anualment la informació dels webs de les administracions públiques.

El mapa d'Infoparticipa es pot consultar en aquest enllaç.

Raül Valentin, alcalde de Sant Antoni de Vilamajor en la recollida del Segell Infoparticipa Foto: UAB