L'Ajuntament de Vallgorguina demana fer un front comú per erradicar els actes de vandalisme al municipi

Ha fet públic un comunicat en el que recorda que els actes succeïts les darreres setmanes estan denunciats i en investigació

Recull d'imatges dels actes de la matinada del 13 de març
Recull d'imatges dels actes de la matinada del 13 de març | Arxiu
Redacció
13 de maig del 2021
Actualitzat a les 17:30h
L'Ajuntament de Vallgorguina ha fet públic aquest migdia un comunicat a través del qual torna a expressar de manera enèrgica el rebuig als actes de vandalisme ocorreguts al municipi les darreres setmanes i, en especial, les matinades dels dies 13 de març i 8 de maig d'aquest any 2021.

En aquest comunicat recorda el reguitzell de destrosses i desperfectes en equipaments públics, educatius i privats com ara la crema d'un vehicle, bolcat de contenidors, "botellots" i el més recent les destrosses a les dependències de l'AMPA de l'Escola Vallgorguina, entre d'altres.

Des del consistori es recorda que tots aquests actes, que comporten una important despesa econòmica per a tots, estan denunciats tant pels particulars afectats com per l'Ajuntament, i  posats en coneixement dels Mossos d'Esquadra i estant essent investigats.



En el comunicat de l'Ajuntament s'esmenta que, a l'entrada de lEscola Vallgorguina,  on en moltes ocasions es reuneixen aquests nois i noies, "s'hi troben restes d'envasos de begudes de refresc, ampolles d'alcohol i bossetes de plàstic que contenien restes de marihuana".

Per tot plegat, s'emplaça a la responsabilitat de les famílies amb fills i filles en edat adolescent i, si consideren que els cal ajuda, aquesta es pot sol·licitar a Serveis Socials de l’Ajuntament.

A continuació el comunicat sencer de l'Ajuntament de Vallgorguina


 

comunicat Ajuntament by jordi purtí



D'altra banda, s'ha conegut que una quarentena de veïns del carrer Església esperen que l'Ajuntament els comuniqui quines solucions tenen per acabar amb tots aquests fets que consideren que són a la ratlla de qualificar-los de "delinqüents" i, no descarten convocar una mobilització veïnal.

Arxivat a