El sènior femení del CH Palautordera campió de Lliga Catalana a falta de dues jornades

Va derrotar el Granollers Atlètic per 26-21 i disputarà la promoció d'ascens a Divisió Plata

La jugadora palauenca Joana Andreu en una imatge d'arxiu
La jugadora palauenca Joana Andreu en una imatge d'arxiu | CH Palautordera
Redacció
11 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:23h
La victòria del sénior femení del Club Handbol Palautordera per 26-21 davant el Granollers Atlètic els ha donat els punts necessaris per proclamar-se campiones de Lliga Catalana quan encara queden dues jornades per acabar el campionat, ja que té quatre punts més que el Granollers i l'average a favor. Amb aquest resultat, a més d'assegurar-se per primera vegada el campionat d'aquesta categoria també els serveix per poder disputar la fase d'ascens a Divisió Plata.

L'equip que entrena Marc Lurbe va aconseguir la victòria al pavelló Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera. Les jugadores palauenques van saltar a la pista volen decidir el partit des del primer moment i, d'aquesta manera, van poder marxar al vestidor amab un 13-7 favorable que ja els donava un marge suficient que van sdaber administrar en el segon període. Anna Ibáñez (7) i Joana Andreu (4) van ser les màximes golejadores del CH Palautordera.

El president del CH Palautordera, Quico Pons, ha expressat la seva satrisfacció per l'èxit aconseguit i ara nomérs cal esperar les rivals que els tocarà en la promoció d'ascens a Divisió Plata.