Torna el concurs del llibret d'Enramades d'Arbúcies de la mà del Ple dels Infants

Malak Amejji s’endú el primer premi i l’honor de ser la portada del programa

Dibuix guanyador que il·lustrarà la portada del llibret de les Enramades d'Arbúcies 2021
Dibuix guanyador que il·lustrarà la portada del llibret de les Enramades d'Arbúcies 2021 | Malak Amejji
Redacció
07 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:13h
El Ple dels Infants ha organitzat un any més el concurs de dibuix del llibret d'Enramades, d'Arbúcies que enguany arriba a la seva quarta edició. Un certamen en el qual hi participen els alumnes de 1r a 6è de les escoles Vedruna i Dr. Carulla. El millor de tots els treballs té l’honor de ser la portada del programa d'Enramades.
 
Malak Amejji amb un disseny geomètric i molt colorit ha guanyat el primer premi del certamen i es podrà veure a la portada del llibret. A més, s'obsequia a la guanyadora amb un val de 50 euros per gastar en material escolar. En la categoria de 5è i 6è, les altres dues finalistes han estat Maria Cuberta i Martina Ramon.
 
En el cas dels alumnes de 3r i 4t, el primer premi ha estat per Guillem Badia, que s'endú el val per material escolar valorat en 50 euros. Les altres dues finalistes de la categoria són Paula Valverde i Greta Serra.
 
Finalment, Robert Falip ha estat el guanyador de la categoria de 1r i 2n de primària i gaudirà del val de 50 euros en material escolar  i Aina Guinda i Isaac Amrani han estat els dos finalistes.
 
A l'acte del fi de festa de les Enramades, que tindrà lloc el dimecres 9 de juny a 2 quarts de 8 del vespre a Can Cassó, estan convocats guanyadors i finalistes per tal de fer-los-hi entrega dels diplomes d'agraïment a la participació i dels vals regal.
 
Arxivat a