1 de 10
solidaritat

L'Ajuntament d'Arbúcies renova el conveni de col·laboració amb Creu Roja

Paral·lelament, s'està treballant amb un únic centre de distribució d'aliments al municipi

Renovació del conveni de l'Ajuntament d'Arbúcies amb Creu Roja | Aj Arbúcies
per Redacció, 6 de maig de 2021 a les 09:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Signatura del nou conveni entre l'Ajuntament d'Arbúcies i Creu Roja per seguir treballant en diferents temes d'acció social i d'atenció a les persones, en uns moments en què la pandèmia de la Covid-19 ha afectat greument els col·lectius més vulnerables.
 

La renovació del document inclou el suport del consistori en el servei de distribució d'aliments que es du a terme des de Creu Roja, així com els cursos de formació que s'organitzen per a persones amb atur de llarga durada i el servei d'acollida que es proporciona des de la mateixa entitat.
 

A més, amb aquest conveni l'Ajuntament i l'Obra Social la Caixa es comprometen a fer-se càrrec de les despeses de manteniment del local de què disposa la Creu Roja al carrer Camprodon i la cessió d'un espai per a emmagatzemar els aliments per a la seva posterior distribució.
 

Segons ha explicat el regidor d'Atenció a les Persones, Jaume Salmeron, l'Ajuntament, l'Obra Social la Caixa i Creu Roja estan treballant per tal de disposar d'un centre de distribució d'aliments, que estaria coordinat entre Creu Roja, Càritas i el consistori. Salmeron assenyala: "Amb la signatura d'aquest conveni per dos anys estem donant continuïtat a la tasca que hem anat desenvolupant en l'àmbit de l'acció social”.
 

 
 

 

Participació