solidaritat

L'Ajuntament d'Arbúcies renova el conveni de col·laboració amb Creu Roja

Paral·lelament, s'està treballant amb un únic centre de distribució d'aliments al municipi

per Redacció, 6 de maig de 2021 a les 09:09 |
Renovació del conveni de l'Ajuntament d'Arbúcies amb Creu Roja | Aj Arbúcies
Signatura del nou conveni entre l'Ajuntament d'Arbúcies i Creu Roja per seguir treballant en diferents temes d'acció social i d'atenció a les persones, en uns moments en què la pandèmia de la Covid-19 ha afectat greument els col·lectius més vulnerables.
 

La renovació del document inclou el suport del consistori en el servei de distribució d'aliments que es du a terme des de Creu Roja, així com els cursos de formació que s'organitzen per a persones amb atur de llarga durada i el servei d'acollida que es proporciona des de la mateixa entitat.
 

A més, amb aquest conveni l'Ajuntament i l'Obra Social la Caixa es comprometen a fer-se càrrec de les despeses de manteniment del local de què disposa la Creu Roja al carrer Camprodon i la cessió d'un espai per a emmagatzemar els aliments per a la seva posterior distribució.
 

Segons ha explicat el regidor d'Atenció a les Persones, Jaume Salmeron, l'Ajuntament, l'Obra Social la Caixa i Creu Roja estan treballant per tal de disposar d'un centre de distribució d'aliments, que estaria coordinat entre Creu Roja, Càritas i el consistori. Salmeron assenyala: "Amb la signatura d'aquest conveni per dos anys estem donant continuïtat a la tasca que hem anat desenvolupant en l'àmbit de l'acció social”.
 
 
 

 

Participació