parc natural del Montseny

Campins, nou destí de l'exposició sobre els quaranta anys de conservació i educació ambiental al Montseny

S'exposa al Casal de Cultura Antoni Tàpies

per Redacció, 5 de maig de 2021 a les 09:04 |
Detall de l'exposició al Casal de Cultura Antoni Tàpies de Campins. | XPN / Diputació Barcelona
Un cop finalitzada la seva estada a Riells i Viabrea, l'exposició itinerant "40 anys de conservació i educació ambiental al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (1978-2018)" arriba a Campins. Fins al 14 de maig es pot visitar al Casal de Cultura Antoni Tàpies, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 h. L'entrada és gratuïta, cal portar mascareta i respectar l'aforament de l'espai.
 

L'exposició dona a conèixer la importància del Montseny com a escola de natura, amb especial atenció a Can Lleonart on es van iniciar els primers cursos i programes d'educació ambiental a Catalunya; també el Montseny com a espai viu amb una gran diversitat faunística, flora, paisatgística, geològica, i el Montseny com a patrimoni mil·lenari, indret de gran riquesa arquitectònica, cultural i artística. Durant la visita, també es pot veure un vídeo amb sis veus del territori representatives dels àmbits de l'educació ambiental, interpretació, ramaderia, sector forestal, recerca científica i arts escèniques que expliquen la seva activitat al Montseny. Una interessant selecció d'objectes i elements relacionats amb els continguts de la mostra completen la proposta expositiva.


 

"40 anys de conservació i educació ambiental al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (1978-2018)" està comissariada per la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA) i ha estat realitzada conjuntament per la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona i el Parc Zoològic de Barcelona.

 

Participació