mobilitat

La Policia Local de Sant Celoni comença una campanya de control de patinets elèctrics

Els patinets no poden sobrepassar la velocitat de 25 km/h

per Redacció , 5 de maig de 2021 a les 08:52 |
Circular amb patinet per la zona de vianants del centre de Sant Celoni pot costar 200 euros als infractors | Jordi Purtí

La Policia Local de Sant Celoni s'ha adherit a la campanya coordinada pel Servei Català de Trànsit de control de vehicles de mobilitat personal (VMP) que té lloc aquesta setmana a tot Catalunya. La Policia local recorda que els VMP (patinets elèctrics), no poden circular per les zones de vianants ni per les voreres, i que han de circular per la calçada respectant en tot moment les normes de circulació atès que tenen la consideració de vehicle a tots els efectes, no poden sobrepassar en cap moment els 25 km/h.

Així mateix, no poden circular dues persones en el mateix vehicle, ni es pot conduir utilitzant els dispositius de telefonia mòbil ni aparells reproductors de so connectats amb auriculars.A la zona de vianants del centre de Sant Celoni s'han instal·lat uns cartells recordant la prohibició de circular amb bicicletes i patinets elèctrics per aquest sector del municipi. Els infractors podran ser sancionats amb multes de fins a 200 euros.

 

Participació