coronavirus

Repunt de Covid-19 a Sant Hilari Sacalm «més contagiós i asimptomàtic»

L'Ajuntament ha demanat al servei d'epidemiologia fer un cribatge massiu a la població o, com a mínim, als centres educatius

per Redacció , 1 de maig de 2021 a les 11:32 |
L'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ha demanat fer un cribatge massiu al municipi | Adrià Costa
L'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm demana responsabilitat a la ciutadania per poder frenar els casos de contagi de Covid-19 que s'han detectat els darrers dies al municipi. D'acord amb el comunicat que s'ha fet públic es remarca que "hi ha diversos grups escolars confinats i que el repunt, en aquesta ocasió, és més contagiós i asimptomàtic". Per això es demana seguir de manera estricta totes les mesures de prevenció.

Es demana evitar el contacte social fora de la bombolla familiar, mantenir les distàncies i fer ús de la mascareta. La situació preocupa perquè aquest repunt coincideix amb la flexibilització de les restriccions i "el risc de contagi és més alt. Pel bé de tothom siguem responsables".


Les recomanacions també van adreçades a les empreses, comerços i entitats perquè extremin les mesures de prevenció i, sempre que sigui possible, evitar les activitats que puguin suposar un major risc.

Des de l'Ajuntament ja han pres decisions d'anul·lar activitats previstes per aquests dies i es valorarà si la resta d'activitats programades es mantindran o no, en funció de l'evolució dels contagis.


A banda, el consistori ha demanat al servei d'epidemiologia la possibilitat que a Sant Hilari Sacalm es faci un cribatge massiu a tota la població o, com a mínim, als centres educatius.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació