Es Preveu una molt bona afluència de visitants al castell de Montsoriu els mesos de maig i juny

El president del Patronat considera que amb la fi del confinament comarcal, la visita al castell serà una molt bona opció per als visitants

Una de les visites guiades al castell de Montsoriu aquest estiu
Una de les visites guiades al castell de Montsoriu aquest estiu | Consell Comarcal de la Selva
Redacció
30 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:54h
Els responsables del castell de Montsoriu – Consell Comarcal de la Selva i Patronat del Castell- preveuen una molt bona afluència de visitants durant els mesos de maig i juny. Així ho ha assegurat el president del Patronat del Castell, Pere Garriga, que assenyala que amb la fi del confinament comarcal, la visita al castell serà una molt bona opció per als visitants. Tal com ha explicat Garriga, tot i el confinament comarcal durant el mes d'abril, el nombre de visites al castell s'ha mantingut durant les últimes tres setmanes d'abril amb els visitants de Lloret i Blanes, principalment, així com d'altres municipis de la comarca.

Per tant, i tenint en compte els bons resultats obtinguts durant la Setmana Santa, en què el castell de Montsoriu va assolir una xifra rècord de visitants, es preveu que la demanda de visites guiades s'incrementi setmana rere setmana fins a assolir una nova xifra rècord de visitants. Així ho han confirmat tant el president del Patronat, Pere Garriga, com el president de l'ens selvatà, Salvador Balliu, en el marc d'una reunió tècnica que han celebrat aquesta setmana.  

Arxivat a