menjadors escolars

El Consell Comarcal de la Selva ajuda AMPAs del Baix Montseny a buscar empresa per gestionar els menjadors escolars

L'ens comarcal publica al web les bases dels processos de selecció que han impulsat cadascuna d'aquestes entitats

per Redacció , 28 d'abril de 2021 a les 14:10 |
Menjador escolar d'una escola de la Selva
El Consell Comarcal de la Selva dona suport a onze associacions de mares i pares d'alumnes (AMPA) de la comarca en el procés que estan seguint per seleccionar l'empresa que gestioni els menjadors de les seves escoles de cara al curs vinent. Entre elles hi ha les de l'Escola El Bruc de Riells i Viabrea, Dr. Carulla d'Arbúcies i Mare de Dé dels Socors d'Hostalric.

Aquestes associacions de famílies gestionaran el menjador escolar de forma indirecta, mitjançant una empresa especialitzada en el sector, a partir del proper mes de setembre, fruit del conveni de col·laboració signat amb l'ens comarcal, que és qui té la competència delegada d'aquest servei per part del Departament d'Educació.

Seguint les directrius establertes pel mateix Departament, a l'hora de seleccionar l'empresa que gestioni el seu menjador, les AMPAs han d'impulsar un procés de contractació que garanteixi els criteris de publicitat, transparència i lliure concurrència.

Per aquest motiu, i per tal de fer difusió i publicitat d'aquest procés, el Consell Comarcal de la Selva publica des d'aquest dilluns 26 d'abril a la seva pàgina web  les bases i els criteris d'adjudicació que seguiran aquestes AMPAs per seleccionar aquesta empresa.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat una vegada més la gran feina que s'ha fet des del servei d'educació del Consell Comarcal de la Selva encapçalat per la consellera Mia Ametller.

A banda d'aquests processos impulsats per les associacions de famílies, actualment el Consell Comarcal també té obert el concurs públic per adjudicar el contracte de concessió del servei de menjador de 21 escoles públiques de la Selva, repartides en 8 lots diferents.

Finalment, les altres 6 escoles públiques de la comarca seran gestionades de forma directa per les seves AMPAs, mitjançant la contractació directa del personal del servei per part de les mateixes associacions.

Totes les AMPAsLa primera AMPA que ja ha fet públiques aquestes bases és la de l'Escola La Benaula  de Caldes de Malavella. Durant les pròximes setmanes s'hi aniran afegint les de l'Escola Juncadella, de la Cellera de Ter; Els Estanys, de Sils; El Bruc de Riells i Viabrea; el Castell de Farners de Santa Coloma de Farners; Sant Esteve de Caldes de Malavella, Quatre Vents i Sa Forcanera de Blanes, Guilleries, de Sant Hilari Sacalm; Dr. Carulla d'Arbúcies i Mare de Déu dels Socors d'Hostalric.

 

Participació