La Fundació Acció Baix Montseny es manifestarà contra les retallades el dia de la Discapacitat

Dilluns 3 de desembre farà una concentració a la plaça de la Vila de Sant Celoni en defensa dels drets de les persones

Redacció
30 de novembre del 2012
Treballador de la fundació Acció Baix Montseny a lla porta principal del centre
Treballador de la fundació Acció Baix Montseny a lla porta principal del centre | Revista la Vila
Treballador de la fundació Acció Baix Montseny a lla porta principal del centre Foto: Revista la Vila

Durant aquest any 2012 la Fundació Acció Baix Montseny, igual que altres centres especials de treball de Catalunya està afectat per les retallades en el seu finançament i es preveu que en el 2013 la situació no millori. Per aquest motiu, di8lluns vinent, 3 de desembre, Dia de la Discapacitat, ha convocat diversos actes reivindicatius.

A les 12 del migdia els treballadors de la Fundació Acció Baix Montseny faran una concentració a la plaça de la Vila de Sant Celoni, en el qual volen reivindicar el seu desacord amb les retallades, la destrucció d'ocupació, la falta de suport i sobrecàrrega de les famílies, no a les llisates d'espera, no a l'educació poc inclusiva i de baixa qualitat i no a la falta de suport i sobrecàrrega de les famílies.

A la tarda, els treballadors d'Acció Baix Montseny es concentraran a la plaça Sant Jaume de Barcelona sota el lema “Això í que no, si ens retalleu desapareixem”, seguint la convocatòria de DiscapacitatIintel·lectual de Catalunya (DINCAT). Entre d’altres activitats, es llegiran dos manifestos, un en defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i un altre que van elaborar les persones amb discapacitat que es van trobar a Cadis el passat mes d’octubre amb motiu de la Trobada d’Autogestors.

Des de la Fundació Acció Baix Montseny s'anima a què tothom qui pugui doni suport a les reivindicacions dels discapacitats i que s'incorpori el color taronja al vestuari, color reivindicatiu dels drets de les persones amb discapacitat i el lema “Això si que no, si ens retalleu desapareixem” .