Agents telemàtics del Baix Montseny han participat en el programa Treball i Formació del Consell Comarcal de la Selva

Els agents telemàtics, contractats per l'ens selvatà donen suport als ciutadans en les gestions electròniques o els tràmits de qualsevol administració o organisme públic

Entrega de diplomes a agents telemàtics de diversos municipis de la Selva
Entrega de diplomes a agents telemàtics de diversos municipis de la Selva | Consell Comarcal de la Selva
Redacció
21 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:36h
El Consell Comarcal de la Selva ha entregat els diplomes de la formació que han dut a terme els catorze agents telemàtics del programa Treball i Formació. Aquest acte ha comptat amb la participació del conseller d'Ocupació de l'ens selvatà, Eduard Colomé, que ha estat l'encarregat de fer la cloenda d'aquesta formació amb l'entrega d’aquests diplomes dels dos cursos que han realitzat els agents telemàtics.

En el transcurs d'aquests dos cursos, que s'han dut a terme al Centre Cívic de Sils, s'han treballat les habilitats comunicatives i la intel·ligència emocional. Els agents telemàtics estan donant servei digital gratuït d'atenció a la ciutadania a diversos municipis de la comarca com Anglès, Amer, Caldes, la Cellera de Ter, Fogars de la Selva, Riells i Viabrea, Sant Hilari Sacalm, Sant Feliu de Buixalleu, Santa Coloma de Farners, Sils, Tossa de Mar, Vilobí d'Onyar i Vidreres.

Els agents telemàtics, contractats pel Consell Comarcal de la Selva, donen suport als ciutadans en les gestions electròniques o els tràmits de qualsevol administració o organisme públic. Aquestes catorze persones es van contractar, en el marc de la convocatòria extraordinària del Programa Treball i Formació Covid-19.

Amb la contractació d’aquestes persones, amb perfil administratiu, es pretén donar resposta a les necessitats de les entitats locals en l’actual  context de crisi.
Arxivat a