economia municipal

Sant Esteve de Palautordera rep dos crèdits per valor total de més de 128.000 euros

Un dels crèdits és per a finançar el segon pagament de l'adquisició de la Casa de les Monges i l'altre per a l'actuació al pàrquing de Can Molins

per Redacció , 20 d'abril de 2021 a les 11:32 |
Casa de les Monges de Sant Esteve de Palautordera | Jordi Purtí

En el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la Diputació de Barcelona, la corporació ha concedit dos crèdits per valor total de 128.878,43 euros a l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera. Un dels crèdits és per a finançar el segon pagament de l'adquisició de la Casa de les Monges (85.000 euros) i, l'altre, per a l'actuació al pàrquing de Can Molins (43.878,43 euros).

La Caixa de Crèdit és un instrument de cooperació local que té l'objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.

Cada govern local pot demanar fins a 200.000 euros cada any, amb l'excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que podran superar aquest límit i sol·licitar l'import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d'interès és al 0%, amb una amortització màxima de 10 anys i una carència d'un any des de la data de concessió.

 

Participació