Riells i Viabrea celebra la 4a fira mediambiental del Montseny

L’ECO_VITA, la fira del medi ambient de Riells i Viabrea celebra la 4ª edició amb una programació especial de Sant Jordi

Nova edició d'Ecovita a Riells i Viabrea
Nova edició d'Ecovita a Riells i Viabrea | NBM
Redacció
19 d'abril del 2021
Actualitzat el 20 d'abril a les 9:36h
Durant el cap de setmana del 23, 24 i 25 d'abril, a Riells i Viabrea se celebrarà la 4a edició de la Fira Medi Ambiental del Montseny: l'ECO_VITA. L'edició d'enguany vol apropar al municipi la cultura ecològica, la conscienciació i el respecte pel medi ambient.
 
L'ECO_VITA vol donar a conèixer hàbits, productes i eines per tal d'acostar a les famílies a un estil de vida més sostenible. També vol ser un punt de referència de la divulgació de les espècies d'animals autòctones de la zona i de la seva flora.

Segons l'alcalde del municipi, Josep Maria Bagot, afirma: "L’ECO_VITA és una aposta clara i ferma del nostre ajuntament. Una fira que pretén, des d'una vessant propera, didàctica i interactiva conscienciar-nos per tal de tenir un consum responsable amb la societat i el medi ambient."

Aquesta edició va seguida d'una programació especial dedicada a la Diada de Sant Jordi on es presentarà per primera vegada el nou llibre "La història de la Vírbola, la bèstia mitològica de Riells i Viabrea", i es farà la presentació pública de la Colla dels Diables Les Vírboles.

La inauguració oficial es farà el dissabte, 24 d'bril, a tres quarts de cinc de la tarda a càrrec de Josep Maria Bagot, alcalde de Riells i Viabrea; i Eduard Costa, antic membre dels Amics de les Arts i actual veu del projecte "l'últim indi", que interpretarà dos temes.

Durant els tres dies de fira es podrà gaudir de xerrades i conferències, activitats esportives, parades i tast de productes de proximitat, del recital de poesia, espectacles de màgia, activitat infantil amb pallassos, i actuacions musicals, entre d'altres, que ajudaran a apropar la cultura ecològica i de proximitat al municipi.
 
Arxivat a