Presentació de la nova cooperativa Afadis Baix Montseny a Santa Maria de Palautordera

Es posarà en marxa un projecte de cooperativització de diversitat funcional

Afadis Baix Montseny posa en marxa una cooperativa de diversitat funcional
Afadis Baix Montseny posa en marxa una cooperativa de diversitat funcional | Ateneu Cooperatiu VO
Redacció
16 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:16h

Aquest dissabte es presenta la nova cooperativa Afadis Baix Montseny SCCL, a Santa Maria de Palautordera. Sota el lema de Cooperativitzem la diversitat funcional, la sessió arrencarà atres quarts de deu del matí i hi haurà activitat fins al voltant de la una del migdia.

L'esdeveniment està obert a les institucions, alcaldies, entitats, a les famílies usuàries, a les sòcies col·laboradores, a persones treballadores, a voluntàries i a totes les persones i famílies que hagin tingut alguna relació amb Afadis Baix Montseny, en qualsevol cas amb confirmació d'assistència.

L'obertura de l'acte anirà a càrrec de Joan Vilajuana, president de l'Associació de Famílies amb Discapacitat del Baix Montseny i de l'alcalde de Santa Maria de Palautordera, abans que el director del projecte de professionalització i cooperativització, Rafael Vidal, presentarà tot l'equip de treballadores del nou Servei de Teràpia Ocupacional i del servei professionalitzat de respir i lleure.

Posteriorment , Montse Lamata i José Granados, socis de la cooperativa Ensó –entitat agrupada de l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental– impartiran la sessió formativa Per què una cooperativa?.

I a partir de les 11.30 h tindrà lloc una activitat inclusiva amb els nois i noies de l’STO i el tancament de l'acte amb la presidenta de la cooperativa Afadis Baix Montseny, Roser de Castellar.