cooperativisme

Presentació de la nova cooperativa Afadis Baix Montseny a Santa Maria de Palautordera

Es posarà en marxa un projecte de cooperativització de diversitat funcional

per Redacció, 16 d'abril de 2021 a les 11:02 |
Afadis Baix Montseny posa en marxa una cooperativa de diversitat funcional | Ateneu Cooperatiu VO

Aquest dissabte es presenta la nova cooperativa Afadis Baix Montseny SCCL, a Santa Maria de Palautordera. Sota el lema de Cooperativitzem la diversitat funcional, la sessió arrencarà atres quarts de deu del matí i hi haurà activitat fins al voltant de la una del migdia.

L'esdeveniment està obert a les institucions, alcaldies, entitats, a les famílies usuàries, a les sòcies col·laboradores, a persones treballadores, a voluntàries i a totes les persones i famílies que hagin tingut alguna relació amb Afadis Baix Montseny, en qualsevol cas amb confirmació d'assistència.

L'obertura de l'acte anirà a càrrec de Joan Vilajuana, president de l'Associació de Famílies amb Discapacitat del Baix Montseny i de l'alcalde de Santa Maria de Palautordera, abans que el director del projecte de professionalització i cooperativització, Rafael Vidal, presentarà tot l'equip de treballadores del nou Servei de Teràpia Ocupacional i del servei professionalitzat de respir i lleure.

Posteriorment , Montse Lamata i José Granados, socis de la cooperativa Ensó –entitat agrupada de l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental– impartiran la sessió formativa Per què una cooperativa?.

I a partir de les 11.30 h tindrà lloc una activitat inclusiva amb els nois i noies de l’STO i el tancament de l'acte amb la presidenta de la cooperativa Afadis Baix Montseny, Roser de Castellar.

 

Participació