El casal popular La Clau de Sant Celoni reprèn l'activitat cultural, social i política

Després d'uns mesos de treball de portes endins, el casal planteja una primavera plena d'activitats i xerrades obertes al públic

Exemplars de «Història de l'Esquerra Independentista»
Exemplars de «Història de l'Esquerra Independentista» | Tigre de paper
Redacció
14 d'abril del 2021
Actualitzat a les 7:30h
En una clara referència al poeta Joan-Salvat Papasseit, La Clau inicia un nou cicle sota el títol de "Per separat no som res, Juntem-nos", amb l'objectiu, com diuen des del casal, de: "tornar a omplir les places i els carrers de gent amb ganes de fer cultura, pensament crític i amb afany de fer camí plegats".
 
El dissabte 17 d'abril començarà la campanya amb el concert del cantautor de Minnesota i família catalana Paul Fuster. En el concert a la Rectoria Vella, el cantautor recuperarà el so folk i indie dels seus dos primers discos, 36 weeks (1998) i Battleship (1999), i la formació original amb Jaume Catà a la bateria i Àlex Permanyer al baix. El poeta celoní, Pau Gener, company d'aventures de Fuster, presentarà breument la vetllada.
 
L'endemà, el dissabte 18 d'abril, hi haurà la presentació del llibre Història de l'Esquerra Independentista a la sala petita de l'Ateneu, organitzada conjuntament amb la CUP de Sant Celoni i la llibreria Els 4 Gats. La presentació del llibre, editat per l'editorial Tigre de Paper, comptarà amb la presència de Montserrat Vinyets, diputada de la CUP al Parlament i celonina, Carles Vinyas, cordinador del llibre, Albert Botran, coautor i diputat de la CUP al Congrés, i David Carmona, coautor i membre de l'assemblea gestora de La Clau.
 
Des de La Clau també avancen que a la primavera seguirà amb un cicle musical amb diverses actuacions. Les dates i els noms es confirmaran properament a les xarxes socials del casal. Paral·lelament, des del casal també engeguen, en el marc de la campanya Juntem-nos, una crida a tota la gent de l'entorn a fer-se sòcia de La Clau amb l'objectiu de "fer créixer el projecte, amb l'objectiu de seguir fent poble i cultura i ser un eix vertebrador de la cohesió i unitat dels moviments culturals, socials i polítics del Baix Montseny".
 
Arxivat a