turisme

Entra en funcionament el punt de servei per a autocaravanes de la plaça Lluís Companys de Breda

La instal·lació d'aquest equipament afavorirà que aquest sector faci pernoctacions a Breda, incentivant el consum als establiments bredencs i la promoció del patrimoni

per Redacció, 13 d'abril de 2021 a les 15:00 |
Punt de servei d'autocaravanes a Breda | Aj Breda
Aquest dimarts ha entrat en funcionament el punt de servei per a autocaravanes instal·lat a l'aparcament de la plaça Lluís Companys. D'aquesta manera el municipi ja disposa d'un servei per als usuaris d'aquest tipus de vehicle, que podran canviar els dipòsits d'aigües negres i grises i fer la recàrrega dels dipòsits d'aigua que utilitzen les autocaravanes per a poder utilitzar elements com els lavabos, la cuina o la dutxa.

El nou punt inclou una columna d'acer inoxidable amb un departament especial per a la retirada i abocament de les aigües residuals, que connecta directament a la xarxa de clavegueram. També inclou una font d'aigua per a la neteja i recàrrega de la resta de dipòsits. El punt de servei es troba situat a un dels extrems de l'aparcament annex a la plaça Lluís Companys, fet que facilita l'estacionament i l'accés al centre del municipi de forma ràpida.


La instal·lació d'aquest equipament permetrà atraure al municipi usuaris d’autocaravanes que a partir d'ara tenen a la seva disposició un servei que satisfà les seves necessitats. Per altra banda afavorirà que aquest sector faci pernoctacions a Breda, incentivant el consum als establiments bredencs i la promoció del patrimoni.
 

 

Participació