La cadena Eurofitness reorganiza la seva estructura per ser més eficient en la gestió

Després d'integrar-se en la Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha creat diverses filials a Arenys de Mar, Sabadell, Salt, Barcelona i Sant Celoni

El Club Sant Celoni Esportiu, una de les filials d'Eurofitness
El Club Sant Celoni Esportiu, una de les filials d'Eurofitness | Jordi Purtí
Redacció
09 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:47h
La cadena de gimnasos Eurofitnesses ha començat un procés de reorganització amb l'objectiu de ser més eficients en la gestió de les instal·lacions per poder plantar cara a la situació actual de crisi sanitària i donar més garanties als municipis on treballen sota el model de concessió. Un dels passos que s'han portat a terme és la creació de filials per a tots els seus centres, des que fa uns mesos es va integrar en la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (Ufec).

En aquest sentit, l'empresa ha constituït filials com a Club Arenys Esportiu, Club Sabadell esportiu, Club Salt Esportiu, Club Estació del Nord i Club Sant Celoni Esportiu. Totes com a gestió de centres esportius presidides per Gerard Esteva, president de la Ufec. Eurofitness a Catalunya disposa de vint centres, un més a Galícia i un altre a Eslovènia.

La cadena va tancar 2020 amb una caiguda dels socis d'entre un 30% i un 45%, en funció dels clubs. Abans que es decretés l'estat d'alarma al març de l'any passat, l'entitat comptava amb 60.000 abonats entre tots els centres.

Segons una informació de Palco23, De cara al futur, la cadena té com a objectiu expandir-se en els mercats de parla hispana, ja sigui Llatinoamèrica o en algunes parts dels Estats Units. Per a fer front a la pandèmia l'empresa va crear la plataforma Olimfit, que durant els mesos de tancament va oferir als seus socis, de manera gratuïta, una graella de cinquanta classes setmanals en directe, més de 400 vídeos i un equip d'entrenadors personals. A més, ofereix sessions d'entrenament outdoor.
Arxivat a