El celoní Carles Planas compleix el somni de debutar en un partit oficial amb el Barça

El defensa del Barça B juga vint minuts en el partit de Copa contra l'Alabés i és el primer jugador del planter que fa debutar Tito Vilanova

Redacció
29 de novembre del 2012
Carles Planas en el seu debut ahir contra l'Alabés
Carles Planas en el seu debut ahir contra l'Alabés | FC Barcelona
Carles Planas en el seu debut ahir contra l'Alabés Foto: FC Barcelona

El defensa celoní del Barça B, Carles Planas, ja s'ha convertit en el primer jugador del planter del Futbol Club Barcelona que ha debutat amb el primer equip en un partit oficial de l'era de Tito Vilanova. Va ser ahir en el minut 73 del partit de Copa que jugava el Barça contra l'Alabés (3-1). El noi de Sant Celoni va entrar a la gespa del Nou Camp substituínt Adriano i ocupant el lateral esquerre de la defensa, tot i que aquesta temporada en el B Eusebio Sacristán el fa jugar de central.

Carles Planas aquest estiu ja va fer la pretemporada amb el Barça i va debutar el 24 de juliol contra l'Hamburg en un partit de preparació de la temporada 2012-2013. El de Sant Celoni, nascut el març de 1991 i de la quinta de jugadors com Cuenca, Tello, Thiago, Montoya o Bartra, també és un dels jugadors habituals a les categories inferiors de la selecció estatal. Ha estat cridat a la Sub17, Sub20 i Sub21, havent participat al Mundial Sub 20 de Colòmbia i participat en cinc partits classificatoris de l'europeu Sub21 que la "rojita" va guanyar.