sanció

L'Ajuntament de Sant Celoni identifica els autors de dos abocaments incívics de residus a Boscos del Montnegre

La sanció als infractors podria ser de fins a 4.000 euros

per Redacció, 7 d'abril de 2021 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Ajuntament de Sant Celoni ha identificat uns veïns de la urbanització Boscos del Montnegre com a autors de dos abocaments de residus voluminosos que es van produir a l'àrea de contenidors que hi ha a tocar de la font de Santa Laura de la mateixa zona els passats 22 i 30 de març. La Policia local ha obert dos expedients sancionadors que podrien comportar multes de fins a 4.000 euros segons recull l'ordenança, tal com s'explica en una informació publicada a les xarxes socials municipals.

El consistori considera que aquests veïns són responsables de l'abocament de diversos matalassos, fustes, lones de plàstic i altres residus que s'haurien d'haver gestionat a través de la Deixalleria municipal o del Servei gratuït de recollida concertada de voluminosos  (tel. 607 18 52 87). La localització dels infractors ha estat possible gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat.
 

Imatges enregistrades per les càmeres de seguretat els dies 23 i 30 de març de 2021 Foto: AJ Sant Celoni

 

Participació