Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Breda i Riells i Viabrea cedeixen locals per a la campanya de vacunació

A la Regió Sanitària de Girona hi ha un total de 63 espais cedits pels ajuntaments de la demarcació

Campanya de vacunació a la Regió sanitària de Girona
Campanya de vacunació a la Regió sanitària de Girona | Salut
Redacció
06 d'abril del 2021
Actualitzat a la 13:37h
La Regió Sanitària de Girona estendrà la campanya de vacunació a la població general en 63 espais cedits per ajuntaments, externs als CAP. La previsió és que bona part de la campanya es faci en CAP i dispensaris locals, tot i que si la vacunació posa en risc l'activitat habitual, el Departament de Salut obrirà els espais.

La majoria de locals cedits són poliesportius, teatres, centres cívics i casals. Els punts de vacunació es dividiran en tres tipius: els que serviran de reforç al CAP, els que tenen cobertura supramunicipal i que ja estan operatius actualment per administrar les dosis d'AstraZeneca i els punts massius.

Cada comarca té la seva casuística i per això el Departament de Salut ha treballat amb cada territori la seva disposició geogràfica i el seu volum poblacional. La idea és facilitar que la gent pugui anar als punts de vacunació d'una manera còmode.

Per saber en quin punt ha d'anar cada persona a rebre la vacuna, el Departament de Salut li comunicarà quan siguin convocats. La població rebrà les instruccions pertinents en cada cas sobre la direcció on ha d'anar del punt que hi hagi habilitat en aquell moment.

Els punts externs dels municipis gironins de la comarca natural del Baix Montseny són els següents:  A Arbúcies (Centre Arts Escèniques Naus Ayats), Sant Hilari Sacalm (Casa Cultural), Breda (Centre Cívic 1 d'octubre), i Riells i Viabrea (El Teatro).