trànsit

L'Estat autoritza la licitació de les àrees de servei de la Selva i Montseny de l'AP-7

També es liciten diversos sectors de l'AP-7 i AP-2 per un valor conjunt de 541 milions d'euros i són per quan finalitzin les concessions el 31 d'agost

per NacióDigital, 31 de març de 2021 a les 00:00 |
Peatges a l'autopista AP-7 | ACN
El Consell de Ministres ha autoritzat aquest dimarts la licitació de cinc contractes per a la conservació i explotació de l'AP-2 i l'AP-7 a Catalunya per quan finalitzin les concessions el pròxim 31 d'agost. A partir d'aquell moment, serà l'Estat qui se'n faci càrrec. El Ministeri de Transports contractarà els serveis de conservació i explotació per als cinc sectors de les vies que hi ha a Catalunya per un valor conjunt de 541 milions d'euros. En total, les autopistes de peatge de l'AP-2 i l'AP-7 sumen 375 quilòmetres, que seran gestionats pel Ministeri dirigit pel socialista José Luis Ábalos.

Els sectors que surten a licitació són a Girona (tram La Jonquera - Vidreres de l'AP-7 amb les àrees de servei de La Jonquera, Empordà i Gironès), a Tarragona (trams de l'AP-2 amb l'àrea de servei de Montblanc i l'AP-7 amb les de Penedès, Medol i Altcamp) i a Lleida (tram de l'AP-2 des del límit amb Osca fins al límit amb la demarcació de Tarragona i les àrees de Lleida i Garrigues).


També dos sectors més a Barcelona de l'AP-7, un que inclou les àrees de servei de La Selva, Montseny i Vallès i un altre que inclou la B-30 i les àrees de servei de Bellaterra i Porta de Barcelona.

 

Participació