"Avui, els escenaris han quedat orfes. Actors i actrius del Rebrot hem perdut la que ha estat una mare dalt d'escena. El seu millor regal va ser la tendresa i la fermesa amb què ens deia les coses, i l'amor que sentia pel grup, per l'escenari i pel teatre. Gràcies per la teva generositat, per la teva sensibilitat, per la teva saviesa. Descansa en pau Maria, ens retrobarem cada vegada que pugem junts als escenaris!", amb aquestes paraules és com ha anunciat el Grup Rebrot Teatre de Sant Celoni la mort, aquest diumenge 28 de març, de Maria Marsol, actriu i directora de nombroses obres que des de l’any 1981 ha representat el grup teatral.

Les mostres de condol des del moment de saber-se la trista notícia són ben presents a les xarxes socials, com la de l'Helena Novell, presidenta de Rebrot Teatre i també directora. "Avui el Rebrot tornem a plorar, la Maria Marsol ens ha deixat. Gran mestra per moltes actrius i actors celonins, gran directora i immillorable actriu. Per mi ha sigut, a part de mestra i confident, la meva mare teatral. M'ha acompanyat sempre, juntes hem viscut tot el camí que ha fet el Rebrot des dels seus inicis. Amb la seva visió del teatre i la seva sensibilitat a l'hora de dirigir ens ha portat moments d'excel·lència. T'estimo .Feliç repòs Maria".
 
De fet, Maria Marsol va ser la directora de l'obra 12 sense pietat de Reginald Rose, els dies 25 i 26 de gener de 2020 a l'Ateneu de Sant Celoni, molt poc abans del confinament domiciliari per la pandèmia de la Covid-19.