Setmana Santa

Sant Hilari Sacalm sense Via Crucis, però amb ambient de Setmana Santa

S'ha presentat la Ruta dels Ous de Pasqua com a novetat d'enguany a l'aire lliure

per Redacció , 24 de març de 2021 a les 10:40 |
Vestuari del Via crucis de Sant Hilari Sacalm | Aj Sant Hilari Sacalm
Després d'anunciar la cancel·lació del Via Crucis Vivent 2021, l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ja va començar a treballar en l'adaptació de la Setmana Santa d'aquest any. Del 27 de març al 5 d'abril es duran a terme diferents propostes lúdiques i culturals.

S'han organitzat dues activitats a l'aire lliure que duraran tota la Setmana Santa. Per una banda, la Ruta dels ous de Pasqua animarà la gent a trobar ous amagats en diferents indrets i locals del poble. Escanejant uns codis QR, els participants podran entrar al sorteig d'un val de 30 euros per gastar en productes de promoció turística.

 
Per altra banda, s'amagaran marcadors als boscos de Les Guilleries i els caminants podran fer el marcatge al seu passaport a mesura que els vagin trobant. Com més quadrats marcats tinguin, més possibilitats de guanyar el premi. Se sortejaran tres cistelles de productes locals valorades en 60 euros.


Durant tota la setmana hi haurà portes obertes al Museu Guilleries i els dies 2 i 3 d'abril s'obrirà el Centre Artesà de la Torneria. També es podran visitar les exposicions de diorames de la Passió, de misteris, del Via Crucis fotogràfic i del vestuari, de l'artista Albert Perich i la mostra d’art Disruptura.

Pels més petits, es faran els espectacles La Veritable història dels tres porquets amb Xip Xap i Atrapa la festa amb els AtrapasomnisA més, hi haurà concerts en directe de la mà dels grups Gunsmoke i Sweet Marta & The Blues Shakers.

 
 

 

Participació