Sant Celoni impulsa una borsa de treball del sector químic i farmacèutic del Baix Montseny

La gestionarà l'Ajuntament des del Servei Municipal d'Ocupació (SOC), amb la intenció de poder donar resposta a les necessitats d'ocupació

Redacció
28 de novembre del 2012
L'empresa quíca i farmacèutica està molt implantada al Baix Montseny
L'empresa quíca i farmacèutica està molt implantada al Baix Montseny | Sanofi
L'empresa quíca i farmacèutica està molt implantada al Baix Montseny Foto: Sanofi

L'Ajuntament de Sant Celoni, fruit d'un acord de col·laboració amb les diferents empreses del sector químic i farmacèutic del Baix Montseny, impulsa la creació d'una borsa de treball específica i especialitzada per tal de corregir el fort desequilibri actual entre l'oferta i la demanda de perfils químics com Tècnic de Laboratori i Operari de Planta Química. La borsa la gestionarà l'Ajuntament des del Servei Municipal d'Ocupació (SOC), amb la intenció de poder donar resposta a les necessitats d'ocupació.

Aquesta borsa de treball s'adreça a totes aquelles persones amb formació reglada i/o experiència prèvia demostrable en el sector. Les persones que estiguin interessades han d'emplenar correctament un formulari, i  fer-lo arribar exclusivament a través del correu [email protected] .

Els interessats en formar part d'aquesta borsa de treball hauran d'incloure obligatòriament el Curriculum vitae, la Vida laboral de la Seguretat Social i una Carta de presentació/motivació (recomanable).

La recepció de currículums restarà oberta de manera continuada i les candidatures rebudes es gestionaran en funció de les demandes ocupacionals de les empreses. Tanmateix, l'Ajuntament de Sant Celoni recalca la sol·licitud d'inscripció que no vagi acompanyada de la documentació necessària no es tindrà en compte per al procés de selecció.

La inscripció a la Borsa de Treball té una durada de 2 anys, moment en què si les dades dels candidats  no han estat actualitzades, seran eliminades dels fitxers de l'Ajuntament de Sant Celoni.