Hostalric a punt per implantar la recollida de residus porta a porta el 18 d'abril

La gestió del servei de recollida de residus municipal està delegada al Consell Comarcal de la Selva

Compte enrera per la implamantació del porta a porta a Hostalric
Compte enrera per la implamantació del porta a porta a Hostalric | Consell Comarcal de la Selva
Redacció
22 de març del 2021
Actualitzat a les 9:42h
Hostalric ja ésa punt per implantar el nou sistema de recollida porta a porta el dilluns diumenge 18 d'abril. Per aquest motiu, durant les properes setmanes s'organitzaran diferents punts de repartiment de cubells dirigits a la població i als comerços. Amb tot, el dissabte 17 d'abril la campanya arribarà al seu punt àlgid amb la retirada dels contenidors del carrer.

En aquests moments, a mitjans del mes de març, comença la campanya de comunicació al municipi, amb la bustiada generalitzada a totes les llars que les convocarà a les sessions de repartiment dels kits de reciclatge. D'aquesta manera es divideixen les prop de 2.000 llars comptabilitzades a aquesta població en quatre grups que podran accedir a cinc sessions de repartiment distribuïdes en diferents franges horàries. En concret, cada grup té accés a dues tardes, dos matins i una franja en dissabte. El lloc de repartiment és el Centre Cultural Serafí Pitarra.

Totes les accions realitzades i programades tant al nucli urbà com als diversos veïnats tenen l'objectiu de donar a conèixer el funcionament i els avantatges que suposarà la incorporació d'aquest nou sistema de recollida de residus. Així mateix, s'han fet reunions amb tots els col·lectius del municipi. Aquestes accions aniran acompanyades de punts informatius de repartiment de cubells duts a terme en espais amplis i complementats amb altres mesures que s'han adaptat a la situació de la Covid-19.

La bustiada a la població es veurà reforçada per una intensa campanya informativa al carrer i a les xarxes amb l'element comunicatiu de "La portanoves del porta a porta".
Aquest cap de setmana, 20 i 21 de març, ha sortit al carrer i a les xarxes, la portanoves groga, que ha anunciat la data del canvi i ha convidat a tothom a compartir la seva pròpia adaptació al reciclatge a casa amb una nova parella comarcal: en Muralles i la Termals, i la seva crònica del porta a porta de la comarca de la Selva, que es difondrà a través de les xarxes