Aumartrans duplica la seva capacitat logística amb un nou magatzem a Llinars del Vallès

La companyia familiar amplia a 10.000m2 les seves instal·lacions, amb capacitat de gestionar més de 275.000 expedicions anuals al mercat peninsular i europeu

Nou magatzem de l'empresa Aurmartrans a Llinars del Vallès
Nou magatzem de l'empresa Aurmartrans a Llinars del Vallès | Aurmartrans
Redacció
19 de març del 2021
Actualitzat a les 9:57h
L'empresa de la família Ausín, amb seu a Llinars del Vallès, ha ampliat les seves instal·lacions amb un nou magatzem que duplica la seva capacitat logística. Un nou centre amb el qual amplia a 10.000m2 les seves instal·lacions, comptant ara amb 10.000 palets i 10 molls de càrrega, la qual cosa li permet optimitzar el trànsit de les mercaderies i gestionar les més de 275.000 expedicions anuals per als mercats de la Península Ibèrica i Europa occidental, on opera.

El magatzem, annex a la central, està equipat amb les últimes tecnologies del sector de la logística gràcies a les quals s'augmenta l'eficiència en el servei, tant de emmagatzematge com de la preparació de comandes, i maniobres de càrrega i descàrrega. Per a això s'ha optimitzat amb un control de mercaderies per radiofreqüència, la qual cosa permet organitzar i distribuir els productes o paquets respecte a la seva ubicació, així com visionar el seu estoc i moviment en temps real; s'ha implantat un sistema de monitoratge de les instal·lacions 24/7 els 365 dies de l'any; s'ofereix accés a l'estoc en temps real per part del client i possibilitat d'integració (EDI) amb els clients per a agilitar processos de transmissió de dades, garantint la confidencialitat i guanyant flexibilitat, entre altres.

Amb aquest nou centre, Aumartrans reforça la seva activitat i li permet atendre les creixents necessitats logístiques, com les de l'e-commerce, actualment en auge. “Aquest nou magatzem ens permet augmentar la capacitat d'emmagatzematge de la nostra companyia, així com oferir serveis de picking tant per a l'e-commerce com per a l'emmagatzematge convencional”, assenyala David Ausín, director executiu, qui reconeix que “l'ampliació de les instal·lacions ens permeten ser més àgils amb el gran volum d'operacions diàries”.

Aumatrans, que factura anualment 12,5 milions d'euros, espera augmentar en un 30% la seva facturació d’em magatzematge de la companyia per a aquest 2021, gràcies a aquest nou magatzem, que completa al central i a un altre centre situat a Granollers. Una nova instal·lació que ha vingut acompanyat d'un augment del 8% de la plantilla d’Aumartrans i d'una ampliació del nivell de col·laboració amb transportistes autònoms que, units a la flota pròpia de 500 tràilers de la companyia, disposa de més de 2.000 vehicles en contínua rotació, la qual cosa permet realitzar una distribució ibèrica en menys de 24 hores.

Transport internacional

L'empresa Aumartrans va ser fundada per Ángel Ausín l’any 1990, no obstant això, la seva filosofia empresarial prové de Transports Peñacoba, una prestigiosa companyia de transport que va néixer a Burgos en els anys 40 i que després va ser adquirida pel mateix Àngel. La segona generació de la família Ausín, amb el seu fill David al capdavant, va prendre el relleu generacional de la companyia fa uns anys, donant projecció a l'empresa amb la creació un departament de transport internacional cap a Europa i a especialitzar-se en lliuraments a grans superfícies.

El creixement de l'empresa, no obstant això, no fa oblidar el tret distintiu d’Aumartrans, de transport directe porta a porta i el compromís de servei, proximitat i flexibilitat amb els seus clients, la qual cosa la hi portat a patentar i introduir en el mercat el nou sistema de paletería directa, que destaca per estar exempt de manipulació, sense haver-hi emmagatzematges intermedis i, per tant, estar lliure d'incidències.