El sector turístic del Montseny té bones expectatives per Setmana Santa

Els establiments de turisme rural, espais oberts o destinacions que permeten fer activitats a l'aire lliure estan tenint una "gran demanda"

El Parc Natural del Montseny de nit
El Parc Natural del Montseny de nit | Ricard Ametller Saula
Redacció
23 de març del 2021
Actualitzat a les 15:40h
Els establiments de turisme rural, espais oberts o destinacions que permeten fer activitats a l'aire lliure estan tenint una "gran demanda" per Setmana Santa. Així ho ha fet saber el gerent de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, Francesc Vila, que ha remarcat les altes expectatives per a les destinacions de natura, com el Montseny, el Pirineu o la costa del Litoral. "Esperem una resposta satisfactòria de residents de Barcelona que es desplacin al territori", ha assegurat.

Aquesta valoració en la presentació que ha fet Turisme Barcelona de "Workation", una campanya per posicionar la capital catalana com una ciutat des d'on treballar a distància. El projecte va dirigit a "nòmades digitals" i teletreballadors i preveu contribuir a reactivar l'activitat de la ciutat després de la pandèmia.

En aquest sentit, Turisme de Barcelona vol intentar aconseguir un 50% dels visitants del 2019 a l'estiu d'aquest any. La directora general del consorci, Marian Muro, ha assegurat que la posada en marxa del passaport sanitari "pot ajudar molt" a establir la lliure circulació a Europa i evitar les quarantenes.