Quatre alumnes de l'Institut Montsoriu reben el Premi Recerca que atorga l'Ajuntament d'Arbúcies

L'acte, sense públic, es va celebrar a la sala de plens del consistori

Alumnes de l'Institut Montsoliu premiades del Premi Recerca 2020 d'Arbúcies
Alumnes de l'Institut Montsoliu premiades del Premi Recerca 2020 d'Arbúcies | Aj Arbúcies
Redacció
15 de març del 2021
Actualitzat a les 15:37h
La sala de plens va acollir l'acte d'entrega dels IV Premis Recerca de l'Ajuntament d'Arbúcies, que enguany va premiar a Júlia Moner, Ariadna Méndez, Queralt Zamora i Elsa Castro.
 
Enguany, el consistori ha guardonat els tres millors treballs de recerca de batxillerat a la Júlia Moner pel treball Els càntics en el món del futbol: semblances temàtiques i musicals; a Ariadna Méndez pel treball Estudi sobre la influència de la caducitat en l'efectivitat de les cremes solars, i a la Queralt Zamora pel treball Disseny i construcció d'un nou prototip de vehicle automòbil. L'Ajuntament també atorga cada any un 4t premi al millor treball de recerca de batxillerat en l'àmbit de la innovació social, que aquest cas va ser per Elsa Castro pel treball Estudi biogràfic de dones d'Arbúcies. A l'acte de lliurament, les alumnes premiades van fer una breu presentació dels seus treballs i van explicar en què consistien.
 
Els assistents a l'acte, la directora de l'Institut Montsoriu, Sílvia Carbó, i de la coordinadora de batxillerat, Susanna Vilà, l'alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, i el regidor d'Educació i Ensenyament, Jaume Salmeron, van ser els encarregats de fer l'entrega dels diplomes a cadascuna de les estudiants premiades.
 
El regidor d'Educació i Ensenyament, a l'acabar l’acte, va assenyalar: "Cada any, els treballs de recerca que es presenten al certamen tenen un nivell molt alt. Tenim un jovent molt ben preparat i amb un futur molt prometedor". 
 
Arxivat a